Horizon: Zero Dawn – fejlesztői napló a gépek evolúciójáról


A Horizon: Zero Dawn legfőbb vonzereje a különleges világában rejlik, hiszen nem sűrűn találkozik a játékos gépekből álló élővilágból. A Guerrilla Games legújabb fejlesztői videójában erről az evolúcióról mesél nekünk.

A Horizon: Zero Dawnban adott egy nagy, felfedezhető világ, amely önmagában nem sok újdonságot jelent, hiszen minden nagyobb címben ez vár minket, azonban ezt a posztapokaliptikus világot a megmaradt embereken kívül robotélőlények népesítik be, ezek váltak a domináns fajjá, tehát a gépiesítés és a természet furcsa egybefonódását kapjuk. 

Utazásaink során megismerhetjük, hogy mi történt a többi civilizációval és természetesen egyre többet ismerünk meg a környezetünkből is: kitapasztaljuk, hogy melyik robotfajta milyen szerepet tölt be az újfajta táplálékláncban és válaszokat kapunk arra is, hogy miképpen alakult így az evolúció.

Erre a témakörre szeretne most rávilágítani a Horizon: Zero Dawn vadonatúj fejlesztői naplója is, amelyben a Guerrilla Games munkatársai, például a játék rendezője, Mathijs De Jonge mesél az általuk elképzelt világról. Odafent egy kattintásnyira vár titeket a videó. 

A Horizon: Zero Dawn megjelenése 2017. március elején esedékes PlayStation 4-re.


Vélemény, hozzászólás?