Horizon: Zero Dawn – így készültek a küldetések


A játék legújabb fejlesztői naplójából megtudhatjuk, hogy hogyan dolgozták ki a történetét és annak főszereplőjét a Guerilla Games dizájnerei.

Már csak néhány hét van hátra és megjelenik a Killzone-sorozatról elhíresült Guerilla Games legújabb alkotása, a Horizon: Zero Dawn. A nyitott világú sci-fi játék egy rendkívül izgalmas és fantáziadús világot tár elénk, az alábbi videókban pedig egy kis betekintést nyerhetünk abba, hogyan álmodták meg a fejlesztők Aloy történetét.

A srácok rögtön három epizódot is megosztottak abból a fejlesztői naplóból, amelyből megismerhetjük, hogy hogyan jutott el a stúdió a sötét hangulatú Killzone játékoktól egy ilyen színes és ambiciózus alkotásig, illetve hogy milyen kreatív folyamatokon keresztül alkották meg a játék világát. A stúdió alapítója, Hermen Hulst szerint ez volt a legnagyobb kihívás, amivel a csapat valaha szembenézett, ami főleg az éles stílusváltásnak köszönhető.

A videókból kiderül, hogy hogyan került központi szerepbe a történetmesélés, illetve Aloy karakteréről is többet hallhatunk. 

A Horizon: Zero Dawn megjelenés február 28-án várható, kizárólag a PlayStation 4-en. Nektek hogy tetszik?


Vélemény, hozzászólás?