Idén is lesz NARUTO-bajnokság Kecskeméten


Legutóbb idén májusban gyűlhettek össze a Naruto című japán manga- és animesorozat rajongói, hogy jól elpáholják egymást a kecskeméti NARUTO STORM 4 nagyversenyen, a jó hír pedig, hogy november 5-én kerül sor a következő versenynapra a PIXEL Egyesület és a NARUTO Videojáték és Anime-Manga Közösség szervezésében.

Az V. NARUTO: The Rising STORM Tournament tárt karokkal vár minden játékost a Háry Hotel konferenciatermében (6000 Kecskemét, Kodály Zoltán tér 9.), ahol a Naruto Shippuden – Ultimate Ninja Storm 4-ben mérhetik össze tudásukat egész nap (9:00 – 19:00), ráadásul a döntőig kiesés nélkül! Bunyózni mindegyik platform, tehát a PlayStation 4, a PC és az Xbox One irányítóival is lehet, igaz, kizárólag saját kontrollert használhattok, ezt érdemes felidézni majd otthon indulás előtt.

Regisztrálni egy Facebook-hozzászólással, netán e-mailen ([email protected]), vagy a helyszínen lehet, a jegyárak pedig a következőképpen alakulnak:

  • Előnevezői” versenyző jegy: 1300 Ft (október 16-ig!),
  • „Helyszíni” versenyző jegy: 1800 Ft
  • „Vendég” jegy: 500 Ft.

A bajnokság mellett természetesen számos érdekes programmal vár titeket a rendezvény, melyről minden további információt ide kattintva érhettek el.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?