Idén végre konzolon is megjelenik a Tera


Az En Masse Entertainment kiadó bejelentette, hogy az idei év során végre PlayStation 4 és Xbox One platformokon is megjelenik a Bluehole fejlesztésében készült Tera. A Dél-Koreában és Japánban 2011-ben, az Államokban 2012-ben megjelent MMORPG ráadásul teljesen ingyenesen lesz elérhető.

A játék készítői teljesen újragondolták a valós idejű harcokat és az irányítást, hogy kontrollereken is kényelmesen és hatékonyan boldoguljunk, egyben a játék teljes kezelőfelülete is játékosbarát lesz a megjelenés idejére. A kiadó képviseletében Sam Kim így fogalmazott.

„A Tera elmúlt 5 éve fantasztikus volt. Csodálatos és folyamatosan növekvő játékosbázisunk van PC-n, alig várjuk, hogy az élményt a konzolfelhasználókkal is megoszthassuk. Mind a fejlesztőknél, mind a kiadónál mindenki hihetetlen munkát végez, hogy biztosítsa a hibátlan játékélményt.”

A bejelentés további részleteket ígér a pontos megjelenéssel és egy zárt bétával kapcsolatban, amire az alábbi linken már fel lehet iratkozni. A játékot addig is ingyenesen letölthetjük a hivatalos oldalról.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?