Így fut a Call of Duty: Infinite Warfare és a Modern Warfare Remastered a PS4 Prón


A DigitalFoundry górcső alá vette a legutóbbi Call of Duty epizódot, és megvizsgálták, hogy mit tud a legfrissebb PlayStation konzolon.

Megjelent a Call of Duty: Infinite Warfare és a Call of Duty: Modern Warfare Remastered PS4 Pro verziója is, így az Eurogamer és a DigitalFoundry csapata úgy döntött, hogy kivesézik, mire is képes az új konzolon.

Az Eurogamer jelentése szerint az Infinite Warfare megjelenés előtti verziójának egyjátékos kampányában sűrűn előfordult, hogy a játék 40-60 fps között ugrált, ami annyira nem volt megnyugtató attól a sorozattól, ami mindig tiszta, 60 fps-es sebességgel hirdette magát. Szerencsére ennek a problémának már nyoma sincs, főleg nem PS4 Prón.

A második körben az Infinite Warfare-rel együtt érkezett Modern Warfare került az asztalra, aminek a felújított verziója mérföldeket ver rá az eredetire látvány terén. Ez sokakat aggasztott, hiszen a multiplayerben komoly gond lenne, ha az új grafika miatt itt-ott leesne az fps. Szerencsére itt sincs probléma.

A Call of Duty: Infinite Warfare november 4. óta kapható az üzletekben, és elérhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is.


Vélemény, hozzászólás?