Így maradhat életben a Call of Duty: Black Ops III


PC-n talán az új rész megjelenésével sem hagyja majd ott mindenki a Call of Duty: Black Ops III-at, megérkezett ugyanis a hivatalos modtámogatás, aminek köszönhetően a játékosok hosszútávon is friss tartalmakat élvezhetnek.

Kis túlzással már a küszöbön a Call of Duty: Infinite Warfare megjelenése, de ha bejön a Treyarch és az Activision számítása, a Black Ops III-at sem hagyja teljesen hátra a játék közössége. Ennek érdekében kiadták a futurisztikus FPS-hez készített hivatalos modkészítő eszközöket, amik rengeteg új tartalommal tölthetik meg a játékot.

A kiadott eszközök egyelőre még csak nyílt béta fázisban vannak, így valószínűleg a vállalkozó kedvű alkotók még belefuthatnak egy-két hibába, de a Steam Workshop támogatás bekerülésével már telepíthetjük is első modjainkat a játékhoz. A két hivatalos eszköz egyébként a pályák szerkesztése mellett a meglévő modellek és textúrák szerkesztésére és újak hozzáadására is nyújt lehetőséget, így idővel talán igazán egyedi modokkal is találkozhatunk majd. A készítők egyébként két hasznos ismertetőt is írtak, az egyiket azoknak, akik csupán mások modjaival szeretnének játszani, míg a másikban a modkészítő eszközökről gyűjtötték össze a legalapvetőbb tudnivalókat néhány hasznos link mellett.

Mit gondoltok, a modok segítenek majd a Black Ops III-nak túlélni az Infinite Warfare rajtját?


Vélemény, hozzászólás?