Így néz ki a Code Vein


Végre képeken is láthatjuk, hogy hogyan is fog kinézni a Namco Bandai akció RPG-je, a Code Vein. A felvezető előzetesből jól tippeltük meg, hogy egy vámpíros, Dark Souls-szerű, hardcore szerepjátékról van szó, és a képek alapján a játékmenet grafikájára is rámondható, hogy (különösen annak színvilága) hajaz a Bloodbourne-ra, egy elég feltűnő részletet leszámítva.

Mégpedig azt, hogy a karakterdizájn fullba nyomja az animét, ami mondjuk japán fejlesztőktől nem valami meglepő, egy hozzám hasonló weebo meg még örül is neki, de nyugaton valószínűleg lesznek jó páran, akiknek nem nyeri el a tetszését.

A játékmenettel kapcsolatban a képek alapján nem lettünk okosabbak, továbbra is egy hentelős RPG-ről van szó, amelyben egy AI kísérőnkkel kell a megvadult vámpírokat (Lost) eltakarítani. A hivatalos bejelentés szerint a játékos karakter is eszét vesztheti a vérhiány miatt, de hogy ez automatikus game overt jelent vagy a From Software játékaihoz hasonlóan a játékmenetet befolyásolja valahogy, azt még nem tudni, utóbbi biztosan érdekesebb lenne.

A fejlesztőkkel készített interjú alapján összeszedett információkról itt olvashattok bővebben, valamint a felvezető előzetest is ott találhatjátok. A játék egyelőre úgy tűnik, hogy jövőre fog megjelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?