Így szerezheted meg a Final Fantasy XV repólő autóját


A Final Fantasy XV rendkívül menő repülő kocsiját csak a játék befejezése után tudjátok megszerezni, de ekkor is rendkívül hasznos lesz a Regalia Type-F.

Ugyan csak ma jelent meg a Final Fantasy XV, de a tesztpéldányok tulajdonosainak már arra is alkalma nyílt, hogy befejezzék a fő történetet. Mint kiderült, erre szükség is van ahhoz, hogy a főszereplő csapat autóját repülő járgánnyá változtató alkatrészeket megszerezzük.

A fenti videóban láthatjátok a GamesRadar rendkívül hasznos, lépésekre lebontott útmutatóját a Regalia Type-F megszerzéséhez, amihez három alkatrészre lesz szükségetek. Ezek közül kettőt az ötödik és a hatodik fejezet befejezésével szerezhettek meg, a harmadikat pedig egy olyan, elég nehéz küldetés teljesítése után, amit csak a Final Fantasy XV fő sztorijának vége után kezdhettek egyáltalán el. Mindezt összegyűjtve viszont már csak el kell látogatnotok a szerelőhöz, Cindyhez, aki összeállítja nektek a repülésre is alkalmas járgányt.

A Type-F pedig nem csupán elképesztően menő, hanem hasznos is, ugyanis akadnak olyan területek, köztük egy titkos dungeon, amit csak így érhetünk el, persze csak ha megtanultunk finoman landolni. De ezen kívül is elég sok tartalom vár a Final Fantasy XV-ben a történet lezárása után is.

Ti belekezdtetek már a játékba?


Vélemény, hozzászólás?