Ilyen lesz a Final Fantasy XII: The Zodiac Age gyűjtői kiadása


A Square Enix nyilvánosságra hozta a júliusban megjelenő Final Fantasy XII: The Zodiac Age különleges gyűjtői kiadását, ami a mai nappal kezdve már elő is rendelhető.

A 2006-os eredetit PlayStation 4-re felújító verzió limitált, 200 dollárt kóstáló kiadásának megvásárlásával egy exkluzívan illusztrált fémtokot, egy “Judge Magisters” mini-mellszobor készletet, a játék soundtrackjéből készült válogatást, hét díszes kártyát, valamint egy “háttérzene DLC-t” is a magunkénak tudhatunk.

Final Fantasy XII: The Zodiac Age Collector’s Edition

A gyűjtői kiadás kizárólag a Square Enix Online Store-ból tölthető le.

Aki sokallná ezt az árat, annak még mindig ott a Limited Edition, amely szintén mától előrendelhető bizonyos forgalmazóktól. Az 50 dolláros csomag a játék mellett egy exkluzív, Akihito Yoshida által illusztrált fémtokot, valamint a background music DLC-t, azaz az exluzív háttérzenéket játék közbe feloldó digitális kódot tartalmazza.

Azok, akik a hagyományos kiadás fizikai változatára ruháznak be, egy kifordítható borítóban kapják meg a lemezt – előbbit szintén Yoshida rajzolta, míg a digitális példányok előrendelői a PlayStation Store-ból egy statikus PS4-es háttérképet és négy dalt tölthetnek le a játék mellé – a témákat már most megkapják, ám a dalokat csak a játék megjelenésének napján tölthetik majd le.

A Final Fantasy XII felújított kiadása tehát július 11-én jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?