Ilyen lett volna a törölt Metallica játék


Hosszú ideig fejlesztés alatt állt egy Metallica videojáték, azonban végül nem jelenhetett meg. De most legalább megnézhetjük egy gameplay trailerben, hogyan nézett volna ki.

Készült anno egy Metallica videojáték – sokkal előbb, mint a Guitar Hero: Metallica -, azonban soha nem fejezték be. Láthattunk már belőle koncepciós rajzot és egy trailert (odalent megtaláljátok), azonban most a törölt játékok anyagaira szakosodott PtoPOnline egy igazi különlegességet mutatott be: egy kibővített gameplay trailert. 

A projekt neve Damage Inc. volt (amely természetesen egy Metallica dal címe) és egy Twisted Metal stílusára hasonlító autós őrület lett volna, amelyben váltakozott volna a nappal és éjjel, valamint kiszállhattunk volna a verdából és beülhettünk volna másikba is. A most felbukkant gameplay videó a Damage Inc. PlayStation 2-es változatának korai fejlesztési szakaszából származik, ráadásul a címet megkaptuk volna Xboxra és PC-re is. Sőt, később PSP-re újjá akarták éleszteni, sikertelenül. Ilyen lett volna tehát a törölt Metallica játék: 

Érdemes megnéznetek a kevesebb, mint egy percet felölelő kedvcsináló trailert is: 

Örültetek volna, ha megvalósul a projekt?


Vélemény, hozzászólás?