Íme minden idők legrosszabb hivatalos Sony előzetese


A Sony a tegnapi nap során szép csendben feltöltött egy videót a hivatalos YouTube csatornájára, amely a Life of Black Tiger nevű, PS4-re érkező játékot hivatott bemutatni. Mindez azonban nem kerülhette el a szemfüles rajongók figyelmét akik azóta több mint 255 ezerszer megtekintették a katasztrofális videót, amely 2500 kedvelés mellett több mint 10 ezer dislike-ot kapott.

Ez a játéknak is nehezen nevezhető izé egyébként a 1Games 2014-es mobilos appjának PS4-es portja. De hogy minek?

A játékban a látottak alapján egy fekete tigrist alakítunk, aki a PS1-es éránál is borzalmasabb terepen iszonytató lényeket öldös teljesen értelmezhetetlen, pár fázisból álló animációk közepette. A nevetés a kedvet csinálni hivatott videó minden jelenete garantált, mint például amikor a göcsbe ránduló tigris epilepsziás rohamára emberkék ugranak a levegőbe, majd kerülnek holtan a földre, vagy épp bajsza érintésétől több tucat farkas repül szerteszét agyvérzéses merevgörcsben.

És akkor a videó zenéjéről még nem is beszéltünk, amelyet egy az egyben egy animéből emeltek el… Nem tudjuk, ki mit ivott előző este, és mennyire volt másnapos a minőség ellenőrzésnél, amikor ezt a videót felengedte a PlayStation hivatalos csatornájára, de most nagyon nem lennénk a helyében.


Vélemény, hozzászólás?