Ingyen kipróbálható az Umbrella Corps


A Capcom szeretné, hogy a lehető legtöbben megismerjék a legfrissebb Resident Evil játékot, ezért egy ingyenes demóval csalogatja a PS4-es játékosokat.

Pont egy hónapja és egy napja jelent meg az Umbrella Corps, a Resident Evil franchise legújabb spin-offja, ami az Operation Racoon Cityhez hasonlóan sajnos nem lett igazán jó. Nem az a baj vele, hogy nem igazi Resident Evil (eleve sem ezt ígérték), hanem hogy játékként is súlyos hiányosságai vannak.

Azért az elmúlt egy hónapban javítottak rajta valamennyit, úgyhogy talán érdemes lehet megpróbálni. A PS4-eseknek mindenképp, ugyanis ők mostantól egészen július 24-én reggel 9-ig letölthetik a Store-ból az ingyenes demót, mely hozzáférést enged a Multi-Mission módhoz és a One-Life Match-hez is. Nincsenek szétválasztva a teljes játék és az ingyenes változat tulajdonosai, mindenki játszhat mindenkivel. Mindössze 3,7 gigát foglal, úgyhogy még csak takarítani sem kell sokat a letöltéséhez. Ha nincs jobb elfoglaltságotok a hétvégére, vállaljátok be.


Vélemény, hozzászólás?