Ingyen letölthető a Life is Strange első része


Ahogyan arról pár napja már beszámoltunk, a Square Enix úgy döntött, hogy szeretné, ha még több játékos belekóstolna a tavalyi esztendő egyik legkülönlegesebb, számos díjat és elismerést besöprő videojátékos kalandjába, a Life is Strange-be, ezért az epizodikus formában megjelent játék első fejezetét ingyenessé tette.

A Chrysalis címre hallgató első epizód Xbox konzolokra, a Sony gépeire, valamint számítógépekre (Windows, Mac, Linux) is díjmenetesen letölthető, melyben elindulhatunk az idő visszaforgatására képes diáklány, Max Caulfield és barátnője, Chloe oldalán, hogy kiderítsük, mi történhetett eltűnt osztálytársukkal, Rachel Amberrel. amiből azután persze egy sokkal komolyabb téttel bíró történet bontakozik majd ki a háttérben. Hogy még inkább kedvet csináljon a tényleg magával ragadó történethez, a kiadó még egy remek hangulati előzetest is összedobott, amit alább meg is nézhettek.

Ha eddig nem volt szerencsétek a Life is Strange-hez, akkor most nagy kockázata nincs annak, hogy kipróbáljátok, maximum annyi, hogy miután végeztetek az első epizóddal, azonnal szeretnétek majd az első évad többi részét is beszerezni.

De ha még ez sem győzött volna meg, akkor olvassátok el a játékról írt tesztjeinket (1. rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész, 5. rész), melyekben minden egyes epizódot alaposan kiveséztünk.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?