Ingyenes hétvégét tart a Rainbow Six Siege


Igazán nem panaszkodhatnak mostanság a Ubisoft programjainak kedvelői, hiszen a kiadó számos lehetőséget biztosít arra, hogy kipróbálhassuk portékáit. Novemberben például teljesen ingyenes szerezhetjük be a Far Cry: Blood Dragont PC-re, már javában zajlik a Steep első bétatesztje, most pedig kiderült, hogy a Steamen és a PlayStation Store-on keresztül egész hétvégén ingyen játszhatunk a Rainbow Six Siege című FPS-sel.

A hétvégi próbakör november 10-től egészen 13-ig tart, így sajnos nem próbálhatjuk ki a szezonbérlet tulajdonosok számára november 17-én (a többieknek november 24-én) debütáló Operation Red Crow frissítés újdonságait, a Skyscraper térképet, a két japán kommandóst, Hibanát és Echót, valamint az új, kaliberfüggő környezeti rombolási technológiát sem. Ellenfelet azonban biztosan könnyű lesz találni az online meccsekhez, ugyanis a Ubisoft elárulta, hogy több mint 10 millióra hízott a shooter felhasználói bázisa.

Emellett nem elfelejteni, hogy a jövő héten, november 18-tól az Overwatch tart hasonló próbahétvégét, aki pedig nem szeretne lövöldözni, az még gyorsan lecsaphat a PC-re teljesen ingyenesen letölthető DiRT 3 Complete Editionre.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?