Ingyenes hétvégét tart a The Elder Scrolls Online


Aki még nem tette volna, az a mai naptól egészen november 20-ig ellátogathat Tamriel kies vidékére, ahol azután mindenféle izgalmas kalandokban vehet részt, ráadásul még fizetnie sem kell érte, hiszen mindezt a The Elder Scrolls Online meghirdetett ingyenes hétvégéjének keretében teheti meg.

A próbakör sajnos csak a PS4 és a PC tulajdonosokat érinti, az Xbox One-nal rendelkezők ezúttal kimaradnak ebből a lehetőségből. Ugyanakkor jó hír a Sony konzoljain játszóknak, hogy az MMO elindításához még PS Plus tagság sem szükséges, egy alapos merevlemez tisztítás viszont igen, hiszen 73 GB-ot foglal el a program letöltése.

A játékban a Tamriel Unlimited alapjátékhoz kapunk hozzáférést, a DLC-kel megnyitható területekre nem léphetünk be. Kezdésnek 500 extra korona üti a markunkat, amit a Crown Store-ban költhetünk el kosztümökre és egyéb hasznos cuccokra. Ha megtetszik a játék és megvásároljuk (erre november 28-ig még kedvezményt is kapunk), akkor ott folytathatjuk a játékot, ahol az ingyenes hétvégén abbahagytuk. Erre pedig van esély, hiszen a ZeniMax felkészítette a PS4 Pro erejének kihasználására a The Elder Scrolls Online-t, így az felskálázott 4K felbontásban, szebb tükröződő felületekkel, és jobb fény-árnyék effektekkel fut a Sony új gépén.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?