Ingyenesen nyüstölhető PC-n a Call of Duty: Black Ops 3 a hétvégén


Ha esetleg nincs programod a hétvégére – vagy netalántán te is azok közé tartozol, akik meglehetősen kételkedve várják a sorozat következő részét, de nem volt szerencséd az aktuálishoz – jó hírünk van: a mai és a holnapi napon teljesen ingyenesen nyüstölhető a Call of Duty: Black Ops 3. Ahhoz, hogy élhessünk a lehetőséggel, csak egy Steam hozzáférésre van szükség, no meg egy relatív erős gépre (lásd lejjebb), ha pedig megkedveljük a programot, akkor most ötven százalékos kedvezménnyel, egy cent híján harminc euróért be is zsákolhatjuk magunknak. No de jöjjön a gépigény:

  • Op. rendszer: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
  • Processzor: Intel® Core™ i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz
  • Memória: 6 GB RAM
  • Grafika: NVIDIA® GeForce® GTX 470 @ 1GB / ATI® Radeon™ HD 6970 @ 1GB
  • DirectX: Verzió: 11
  • Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat
  • Tárhely: 60 GB szabad hely
  • Hangkártya: DirectX Compatible

A Call of Duty: Black Ops harmadik részét a Treyarch hozta tető alá (Gavin Locke vezető fejlesztésével), és a távoli jövőbe, egészen pontosan 2065-be kalauzolta el a játékosokat, negyven esztendővel az előző felvonás utánra, ahol a klímaváltozás okán a világnak olyan kihívásokkal kellett szembenéznie, amilyeneket ma még elképzelni sem tudunk. Erre persze mindenkinek megvolt a maga válasza, így a sereg speciális, robotikusan megerősített egységekkel, és szuperkatonákkal igyekezett helyt állni a megváltozott körülményekkel, és az ezzel együtt sokkal rafináltabb ellenfelekkel szemben – amelyek közül, ahogyan azt már megszokhattuk, lehet, hogy a legnagyobbak nem is a harctér túloldalán bújtak meg.

A játék teljes változata PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg, de egy spéci, kizárólag a multira kihegyezett variáció az előző generációra is napvilágot látott – a programról írt tesztünket ide kattintva olvashatjátok el, hátha megjön a kedvetek a dologhoz.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?