Injustice 2 – fény derült a főgonosz kilétére


Kiderült, a NetherRealm miért hívta fel már jó előre a figyelmünket a mai napra. Most tették ugyanis közzé az Injustice 2 legújabb előzetesét, ami a játék történetéről mesél.

Pár napja mi is hírül adtuk, hogy a NetherRealm teljes Twitter-offenzívába kezdett és három profillal is megosztott talányos gifeket a mikroblogon. Most végre kiderült, hogy mindezzel az Injustice 2 ma élesített új előzetesét vezették fel. 

Fentebb ti is megleshetitek az új trailert, ami a játék történetéről árul el egy keveset. A sztori pontosan ott folytatódik, ahol az Injustice: Gods Among Us véget ért. Batmannek sikerült legyőznie Supermant, az Acélember rémuralmának segítői azonban továbbra is fenyegetik a békét, ráadásul mindeközben egy titokzatos új csoport, a The Society is arra törekszik, hogy káoszba taszítsák az egész bolygót. Elmosódni látszik a hősök és gonosztevők közötti határ, olyan régi barátok is egymás ellen fordulnak, mint Batman és Robin. 

Nem csak az első játék, hanem egy teljes Injustice képregénysorozat is masszív alapokat teremtett a folytatás számára, így igazán izgalmas történetre számítunk az Injustice 2-től, amelyben olyan új karakterek is feltűnnek, mint Supergirl és Blue Beetle. A fenti előzetes végén beköszön az új főgonosz is, aki nem más, mint a DC univerzum egyik leghatalmasabb rosszfiúja, Brainiac. Az ő személyében Batman talán még Supermannél is komolyabb ellenfélre talál. 

Szintén az új trailer végén láthatjuk, hogy az előrendelők magát Darkseidet zsebelhetik be extra karakterként. A különleges kiadásokat is megvillantották a előzetes zárásaként, a képek alapján a Digital Deluxe Edition vásárlói három extra karakterre és Supergirl egy új öltözetére (Power Girl), az Ultimate Edition vevői pedig kilenc extra harcosra, valamint Flash, Zöld Lámpás és Supergirl alternatív gúnyájára számíthatnak.

Az Injustice 2 megjelenés 2017. május 19-ére várható Európában PlayStation 4-en és Xbox One-on.


Vélemény, hozzászólás?