Itt a Call of Duty Remastered trófea listája


A Call of Duty Infinite Warfare mellé csapott és mai kor elvárásaihoz igazított Modern Warfare már itt toporog a küszöbön, és ennek a trófealistája látott most napvilágot. A játékban összesen 51 trófeát tudunk megnyitni, amelyek tartalmazzák az eredetieket, de néhány új is helyet kapott közöttük. Köztük egy spoileresebb darab is akad, szóval innentől csak saját felelősségre tessék továbbolvasni!

2007-ben, amikor az eredeti játék megjelent, a PS3-nak még nem voltak trófeái, viszont az Xbox 360-on már működtek az achievementek. Utóbbiakból 37-et lehetett megnyitni a program eredeti változatában.

A 14 új elismerés közül az egyik például a „Dogs. I Hate Dogs” nevű, amelyet akkor dob be a játék, ha végeztünk húsz harci kutyával.

Ami viszont ennél is érdekesebb, egyben elég spoileres (utolsó figyelmeztetés, szóltam) az a Time Paradox nevű. Ezt akkor kapjuk meg, ha végzünk Makarovval. Makarov volt/lesz a Modern Warfare 2 és 3 főgonosza, de az első részben Makarov még nem volt ez a nagyágyú. Egy flashback részben látszik, hogy ő bocsátotta útjára a nukleáris töltetet a Shock and Awe küldetésben, és a trófea elnevezése nyilván arra utal, hogy ha végzünk vele, akkor a Modern Warfare 2 és 3 eseményei nem történhetnek meg.

A Call of Duty: Modern Warfare Remastered változata PlayStation 4-en október 5-től érhető el azok számára, akik a Call of Duty: Infinite Warfare prémium változatát rendelték elő. Ez csak a kampányt tartalmazza, a Modern Warfare Remastered multiplayer része viszont csak az Infinite Warfare premierjekor lesz elérhető – utóbbira november 4-én kerül sor PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokon.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?