Itt a második előzetes a God Wars-hoz!


Az első trailer után itt egy második, a karaktereket bemutató, és némi játékmenetet is leleplező előzetes a God Warshoz, és most már kicsit többet lehet tudni magáról a programról is. Mivel a Kadokawa játéka nincs annyira a világérdeklődés középpontjában, lássuk a tavalyi bemutatkozó trailert, amiből egész pontosan semmi nem derült ki a játékmenetről:

Most már szerencsére némileg okosabbak vagyunk: a God Wars egy taktikai RPG lesz, mégpedig a két jelenlegi PlayStation hardveren. Illetve mi itt a kietlen, kézikonzoltalan nyugaton csak reménykedni tudunk abban, hogy a játékot a kicsit hanyagolt Vitánkon is vendégül láthatjuk, hiszen elő-előfordul, hogy erre a platformra elfelejtik áthozni az igazi finomságokat. Pedig nézzetek csak rá! A Vitát épp ilyen játékokra teremtették: kicsi, csinos, és fogadok, hogy nagyon jól fog állni neki az érintőképernyő.

Az új videón is bő egy percet kell várni a játékmenet megjelenéséig, de itt legalább látni az eltérő kasztokat (30-nál is több lesz), a millió statisztikával szerelt fegyvereket (200 fölött a választék), a sok képességet (a fejlesztésekkel együtt 600 körüli a számuk), illetve az évszakok váltakozását is, ami remélhetőleg a játékmenetre is kifejti a hatását:

A Tokyo Game Show során, ha mást nem is, de a japán megjelenés időpontját mindenképpen meg fogják osztani a nagyérdeművel. Az angol nyelvű megjelenés is tervbe van véve, csak épp hogy mikor és egész pontosan milyen platformokon, arról egyelőre nem szól az a bizonyos fáma.

Megjelenési dátum tehát még nincs, a játék Japánban PlayStation 4 és PS Vita platformokra lesz elérhető.


Vélemény, hozzászólás?