Itt a Mass Effect: Andromeda első Apex küldetése


A Mass Effect: Andromeda ma tovább bővül az első multiplayer Apex küldetéssel. A Drack’s Missing Scouts című misszió ingyenesen elérhető, és az első darabja egy olyan küldetéssorozatnak, melyek a sztori tovább szövésén túl új játszható karakterekkel, fegyverekkel és felszerelésekkel egészítik ki az alapjátékot.

A küldetés március 27-ig lesz elérhető, teljesítéséhez fel kell fedeznünk a Firebase Paradox nevű térképet, és a végére kell járnunk az ott rejlő Kett fenyegetésnek. Az extra tartalomba az alábbi rövid videóban nyerhetünk némi betekintést.

A BioWare legújabb játéka tegnap Európában is megjelent PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, sőt, az első napi frissítés után máris megjelent egy újabb javítás is a játékhoz.

A témával több cikkben is foglalkozunk a héten, a kritikával ugyan egyelőre adósok vagyunk, de itt olvashattok a Mass Effect-széria sci-fi inspirációiról, itt pedig összegyűjtöttünk nektek hét olyan dolgot, amivel nem árt tisztábban látni, mielőtt fejest ugrotok a játékba.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?