Itt a PlayStation Plus augusztusi kínálata


A múlt havi PlayStation Plus kínálat élesedésekor sokan nagyon megörültek, ugyanis úgy tűnt, hogy a beharangozott Fat Princess helyett a SEGA remekét, a Yakuza 5-öt tölthetik le a PS Plus előfizetői. Ám gyorsan kiderült, hogy csak egy hibáról van szó, és percek alatt helyreállt a rend. Most azonban világossá vált, hogy mégsem volt teljesen véletlen a baki, ugyanis augusztusban már tényleg a Yakuza 5-öt kapjuk meg PS3 konzolokra ingyenesen letölthető címként.

Mellé a független 24 Caret Games stúdió shooter elemekkel bolondított ritmusjátékát, a Retro/Grade-et zsákolhatják be a PS3 tulajok, no meg a több mint 40 pályával bíró twin stick shootert, az Ultratron. Utóbbit PS Vita és PS4 konzolokon is letölthetjük, ha úgy tartja kedvünk, a kézikonzolra pedig a Pyramid 2011-es remeke, a Patapon 3 is elérhető lesz a hónapban.

PS4-en a WeirdBeard Games új programja a Tricky Towers érkezik, ami egy fizikai fejtörőkkel operáló toronyépítgetős játék változatos többjátékos opciókkal fűszerezve, de az univerzum felfedezésére is elindulhatunk a Rebel Galaxy című RPG-ben, amiben azért kereskedés és harc is vár ránk.

Így fest az augusztusi ajánlat platformok szerint bontva:

  • Tricky Towers, PS4
  • Rebel Galaxy, PS4
  • Yakuza 5, PS3
  • Retro/Grade, PS3
  • Patapon 3, PS Vita
  • Ultratron, PS Vita, PS3, PS4

A júliusi felhozatal még pár napig elérhető, élükön a minden hibája ellenére is szórakoztató Furi-val, melyről tesztünket itt olvashatod el.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?