Január 24-én PSVR támogatást kap a Dead or Alive Xtreme 3


Figyelem! A cikkbe ágyazott, erotikus tartalmú videókat nem ajánljuk munkahelyi megtekintésre (sem)!

Január 24-én PlayStation VR támogatással bővül a Dead or Alive Xtreme 3 – jelentette be a strandsportokat az animékből kilépett, süldő lányok bájainak lengetéséhez szinte csak alabiként felhasználó mellékszálat fejlesztő Koei Tecmo.

A Dead or Alive Xtreme 3: Fortune tulajdonosai három új játékmódot próbálhatnak ki a VR Paradise nevű új feature keretein belül: ezek a Gravure Paradise, az Event Paradise, illetve a VR-re átalakított, Photo Paradise címet kapó Owner’s Paradise. A Vacation Mode segítségével újabb gravure-öket, eventeket, és pózokat nyithatunk meg (a gravure-ok olyan, a lányok általunk megzavart, általában erotikus fennhangú, privát relaxációját bemutató, „festői” videók, amelyeket egyes küldetések előtt tekinthetünk meg bizonyos célok elérése után. Értitek, mire megy ki a játék, na – a szerk.). A Gravure Paradise módban már a játék elejétől megtekinthető néhány ilyen „festői videó”, függetlenül attól, hogy a Vacation Mode-ban feloldottuk-e már őket.

A frissítés a PS4 Pro-t is támogatja: a Sony legerősebb konzolján a Gravure Paradise és a Photo Paradise is nagyobb felbontásban érhető el, valamint a „lányok is minden eddiginél cukibban festenek majd”. Fontos megjegyezni, hogy a PS4 Pro mód csak a VR Paradise-on belül elérhető.

A VR Passportot ugyanakkor csak limitált ideig tölthetjük le ingyen, február 28-tól ugyanis 1500 yennek (+ idegenforgalmi adó) megfelelő összeget kell leperkálnunk érte. Az ingyenes verzió tulajdonosainak már az indulástól ki kell fizetniük ezt az összeget, vagy választhatnuk úgy, hogy 2900 yenért (+ idegenforgalmi adó) csomagban a Passport mellett Marie Rose és Honoka karakterét is megvásárolják. További részletek a hivatalos honlapon érhetőek el.

A remek sportjáték-szériának induló Dead or Alive Xtreme voyeur-szimulátor mellékszálának harmadik része PS4-re és Vitára jelent meg, de nem Európában, mert a kiadó Koei Tecmo nem akart cenzorokkal foglalkozni (megértjük). Az ázsiai kiadáson van angol felirat és menü.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?