JÁTÉK: Nyerj páros belépőt a Hivatali karácsony premier előtti vetítésére!


Ó, azok a céges karácsonyi bulik! Mikor kényelmetlenül feszengsz a HR-esek társaságában, akikkel soha nem kedveltétek egymást, vagy amikor hallgatnod kell a meglehetősen illuminált főnököd hülye vicceit, amit beléd kapaszkodva böfög az arcodba. Közben te arra gondolsz, hogy nem elég, hogy egész évben itt rohadsz, most még az estédet is elrabolják tőled, pedig még mennyi teendőd lenne az ünnepek előtt, meg különben is, most jelent meg a Final Fantasy XV…

Nos, a Hivatali karácsony című film egészen más oldalról, ha úgy tetszik: más intenzitásában mutatja be ezt a bulit. Ehhez pedig sztárok egész garmadája sorakozott fel Jason Batemantől Jennifer Anistonig, T.J. Millertől Olivia Munnig, őket pedig a Jégi dicsőségünk rendezőpárosa, Josh Gordon és Will Speck hajtja a rosszba az év egyik legmeredekebbnek ígérkező vígjátékában.

A Hivatali karácsony 2016. december 8-tól várja vendégeit, te viszont a Freeman Film jóvoltából akár már premier előtt is benézhetsz rá. Ehhez nem kell mást tenned, mint válaszolni a következő kérdésre:

A rendezőpáros már dolgozott korábban Jennifer Anistonnal és Jason Batemannel. Melyik filmen?

A) Förtelmes főnökök
B) Családi üzelmek
C) Sejtcserés támadás

A helyes válasz betűjelét teljes neved feltüntetésével küldd el e-mailben (ign.nyeremenyKUKACgmailPONTcom) 2016. december 5-e hétfő éjfélig! A tárgy legyen „Hivatali karácsony” (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között 3 db páros belépőt sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére, amely december 7-én, szerda este lesz egy budapesti moziban. A nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés részleteiről. Figyelem: csak teljes névvel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz kéz és lábtörést!

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?