Jön a Darksiders Warmastered Edition Wii U változata


A Darksiders ráncba szedett, felújított változatának Wii U verziója végre megkapta megjelenési dátumát. A játék május 23-án jelenik majd meg, fél évvel azután, hogy PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on már bemutatkozott.

Korábban felmerültek olyan pletykák, amik szerint a Wii U változat fejlesztését leállították, pedig csak arról van szó, hogy a THQ Nordic csapata nem kapkodta el a dolgokat. A 2010-es akciójáték felújított változata javított textúrákkal, fejlesztett rendereléssel, jobb árnyék minőségekkel és effektekkel érkezik. A Wii U változat várható kereskedelmi ára 15 euró körül mozog majd.

Az eredeti játék folytatását még 2015-ben tuningolták fel és adták ki újra a Gunfire Games fejlesztői PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Bár a Nintendo kijelentette, hogy a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lesz az utolsó Wii U fejlesztésük, más cégek továbbra is jelentetnek meg játékokat a Switch előtti konzolra. A Darksiders Warmastered Edition után például a Warner Bros. is kiadja a Cars 3: Driven to Win című játékukat.

A játék PlayStation 4 változatáról írt tesztünket az alábbi linken olvashatjátok.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?