Jön az új PlayStation 4 frissítés, bárki jelentkezhet tesztelőnek


Nem csak a meglévő funkciókon javít majd a PlayStation 4 következő szoftverfrissítése, így a Sony szélesebb körben is kipróbálná, mielőtt hivatalosan is megjelenik az új program.

Nem csak az Xbox One kap hamarosan szoftverfrissítést, hanem a rivális PlayStation 4 rendszere is tovább fejlődik. A Sony jelenleg a legújabb verzióhoz keres bétatesztereket a rajongók közül, bár azt egyelőre nem árulták el, milyen újdonságokat próbálhatnak majd ki a szerencsések.

Nem kizárt, hogy valamilyen közösségi funkció érkezik, ugyanis a hivatalos blogon kiadott posztban azt állítják a konzolgyártó munkatársai, hogy az élmény még jobb lesz, ha a PSN-es barátaink is feliratkoznak a tesztre. Az augusztusban induló kísérleti PlayStation 4 szoftver kapcsán az amerikai jelentkezők esetében az is követelmény, hogy legalább 18 évesek legyenek, de ez valószínűleg nem az új feature-ök, hanem inkább egy jogi követelmény miatt van így, hiszen az európai blogposztban nem található ilyen kikötés. Jelentkezni egyébként itt tudtok, ha pedig beválasztanak titeket a teszt résztvevői közé, e-mailben kapjátok meg a további utasításokat.

Ti milyen új funkciót látnátok szívesen a PS4-en?


Vélemény, hozzászólás?