Jót tett a The Crew-nak az Xbox One-os promóció


A Ubisoft egyik szakembere, Alain Corre jelentette be a mai napon, hogy igen jót tett a The Crew felhasználóbázisának a Games With Gold programban való részvétele: az időszak alatt több mint hárommillióan döntöttek úgy, hogy kipróbálják a nyílt világú versenyprogramot. Ez – no meg a Humble Bundle-ben való részvétel – amúgy is jól jött a játékos bázisnak, amely a különböző platformokon együttesen már meghaladja a nyolcmilliót, fűzte hozzá a szakember. Ezzel már elmondhatjuk, hogy a megjelenésekor meglehetősen kis visszhangot kapó program valódi sikerré nőtte ki magát, és szinte biztosak lehetünk benne, hogy sikerül meggyőzni a befektetőket azzal kapcsolatban, hogy a tavaly küldetéslemezzel is bővülő játék kaphat majd egy folytatást.

A The Crew eredetileg 2014-ben látta meg a napvilágot, és bár egy új sorozat vadonatúj tagja, valójában igen patinás fejlesztőktől érkezett: az a brigád hozta tető alá, amelynek tagjai között a Test Drive Unlimited alkotóit is megtaláljuk. A programban az Amerikai Egyesült Államok területén száguldozhatunk fel és alá, a térképen pedig különböző kihívásokat találhatunk, amelyeket más, hús-vér játékosok oldalán igyekezhetünk teljesíteni. A tényleg elképesztő méretű terepen húzódó program (amelyet öt nagyobb régióra osztottak a fejlesztők, és olyan városokat is megtalálunk benne, mint San Francisco, Seattle, Salt Lake City vagy éppenséggel Dallas) keresztbe utazásához, ha semmi mást nem csinálunk közben, közel 45 perc szükséges. Bár érezhető, hogy a játékot elsősorban multiplayerre találták ki, a fejlesztők nem spórolták ki a kampányt sem: egy közel húsz óra alatt teljesíthető történeten vergődhetünk át benne, amelyben többek között Troy Bakert is hallhatjuk.

A játék 2014 decemberében látta meg a napvilágot Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re, továbbá egy küldetéslemez is megjelent hozzá tavaly novemberben.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?