Jövő héten érkezik a Titanfall 2 legújabb ingyenes kiegészítője


Miközben az EA olyan játékokra koncentrálja a PR össztüzet, mint a Battlefield 1, vagy a készülő Battefront 2, a kiadó egyik surranó pályán megjelenő, és azóta sem túl nagy visszhangokat kavaró, amúgy igen jól sikerült shootere is bővülget, a fejlesztő – a néhai COD veteránokból álló Respawn – bejelentette, hogy a jövő héten érkezik a legújabb, szám szerint hatodik ingyenes kiegészítő a programhoz, The War Games címmel. A cég tehát továbbra is tartja magát ahhoz, hogy fizetős, a közösséget felosztó tartalmak helyett inkább az ingyenesekre fókuszál, ahogyan azt már a megjelenés előtt is beígérték, más kérdés, hogy a nagyobb nevű riválisok között meglepően kevesen játszanak a szoftverrel.

Az DLC-ben két új térképet (a futurisztikus városi környezet lefestő War Gamest, és a mesterlövészeknek is izgalmas kihívásokat nyújtó Trafficot), egy harmadik fegyverslotot, egy soha nem látott játékmódot (Free Agents) és számtalan finomhangolást is kapunk, csak győzzük kivárni a jövő heti megjelenést. A The War Games DLC teljes leírását – részletekkel – a fejlesztő a megjelenés előtti napokra ígéri, ráadásul a cég bejelentette, hogy a játék támogatni fogja majd az Xbox One X-et is, vagyis 4K felbontáson nyüstölhetjük majd a programot a Microsoft új konzolján, akinek pedig mindez nem volna elég, júliusban is kap majd ingyenes extra tartalmat, méghozzá egy régen várt, az első részből visszatérő móddal feltuningolva.

A Titanfall második része 2016 októberében jelent meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re is, a játékról írt tesztünket ide kattintva olvashatjátok el.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?