Karácsonyi ajándékötletek filmkockáknak és sorozatfüggőknek


A Videojátékbolt által biztosított partnertartalom.

Már csak ötöt kell aludni Szentestéig, és ha esetleg még nem zsákoltad be a karácsonyi ajándékaidat, akkor van egy jó hírünk: az alábbi tippek közül (vagy a mellékelt linkeken) biztosan találsz majd jópofa meglepetéseket filmes és sorozatos témákban. Geek karácsonyra fel!

Star Wars

Darth Vader-hátitáska

Ha valakivel nagyon jót akarsz tenni, és az illető szereti a Star Warst, akkor ezt veszed neki karácsonyra: nehéz kifejezni szavakkal a menőség azon fokát, amit egy ilyen hátitáskával ér el az ember az utcán.

Star Wars Monopoly társasjáték

Ha olyan ajándékot keresel, aminek örömeiből többen is részesülhetnek, és az egész családot közös játékra sarkallja, akkor érdemes a Monopoly eme különleges, messzi-messzi galaxisban játszódó változatát választani.

Boba Fett-zokni

A legbénább dolog zoknit ajándékozni karácsonyra, nem igaz? Nem igaz, ha az egy galaktikus fejvadász-zokni, és maga Boba Fett adja a külsőségeit.

A Birodalom visszavág japán póló

Ez a létező leggeekebb ajándék, amit találhatsz: nemcsak hogy A Birodalom visszavág díszíti a pólót, de ráadásul annak egy különleges, japán posztere.

Csubakka-tornazsák

Ha egy életre királlyá akarsz tenni egy kissrácot a suliban, akkor ezt a tornazsákot vedd meg neki. Amikor megláttuk, komolyan elgondolkoztunk rajta, hogy a kedvéért újra tornázni kezdünk.

További Star Wars-cuccokat ide kattintva találhatsz!

Trónok harca

Stark-bögre

Azt mondod, a bögre elcsépelt és unalmas ajándék? Akkor biztosan nem, ha ilyen pofásan néz ki a Starkok rémfarkasával díszítve! Csak arra vigyázz, hogy nehogy egy Lannister-, vagy Targaryen-drukkernek ajándékozd…

Éjkirály-minifigura

Trónok harca-rajongó ifjaknak, és ifjú lelkű Trónok harca-rajongóknak: a sorozat legfélelmetesebb figuráját egy szelídebb változatban tarthatod vele a polcon/íróasztalon – és talán még az álmokra is vigyáz… Most ráadásul 40% kedvezménnyel kapható.

További Trónok harca-cuccokat ide kattintva találhatsz!

Marvel

Amerika Kapitány-rugdalózó

Kisbaba érkezett a családba, vagy egy ismerős családjába? Ha a csöppség talán még nem is fogja tudni értékelni az ajándékot, de a szülei bizonyosan el lesznek olvadva, ha a kisklambót mini Amerika Kapitányként fogják viszontlátni.

Deadpool-póló

Ez a cucc egyszerűen csak menő: a legjobb designnal rendelkező Deadpool-póló, amit az utóbbi években láttunk. Korábban meg nem nagyon mászkáltak Deadpool-pólók az utcán (nálunk).

Vasember kapucnis pulcsi

Ha Vasember páncélt (egyelőre) nem is árulnak a karácsonyi vásárban, de azért akad olyan ruhadarab, amit a megajándékozott magára öltve, pláne a kapucnit is fejére húzva kicsit Tony Starknak érezheti magát.

További Marvel-cuccokat ide kattintva találhatsz!

DC

A legcoolabb Batman-póló

Mióta pár éve először megláttunk egy ilyen „egyszerű, de nagyszerű” designnal készült, koptatottnak-harcviseltnek tűnő logós Batman-pólót egy külföldről hazajött ismerősön, azóta szeretnénk ilyet. Most már tudjuk, hol lehet itthon is kapni.

Supergirl-rugdalózó

Ha a fent említett újszülött történetesen lánynak sikeredne, akkor talán az Amerika Kapitány nem az ideális kezdőlépés az identitásának kialakulása felé. De egy Supergirl-rugdalózónak még akkor is örülni fognak a szülei, ha amúgy fogalmuk sincs a szuperhősökről.

Oldschool grafikás Joker-póló

Ha a karácsonyi ajándékod célszemélyét nem riasztják vissza az erősebb színek (azaz olyan, mint Joker), akkor ez a lila póló jó választás lehet. Főleg, mert vele egy ritkán látható, oldschool képregényes Joker-ábrázolást kaphat.

További DC-cuccokat ide kattintva találhatsz!

The Walking Dead

Túlélőkészletes póló

The Walking Dead-rajongóknak ideális választás, az utcán szembejövő további rajongókkal tuti összekacsintás a belső poén miatt: a póló felvonultatja Rickék összes célszerszámát a zombik ellen.

Zombis póló

Ha idegenkedsz attól, hogy kimondottan valamelyik sorozatra vagy filmre utaló ajándékot válassz, de a világukat meg szereted, ez a póló jó választás lehet: a The Walking Deadre csak egy kicsi lógó utal, a zombis grafika pedig mindenkinek tetszhet, akinek van érzéke az ilyesmihez. Metálos barátoknál/rokonoknál különösen beválhat!

További zombis cuccokat ide kattintva találhatsz!

A Videojátékbolt által biztosított különleges hirdetési összeállítás.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?