Késik a South Park: The Fractured But Whole


A második South Park RPG eredetileg decemberben érkezett volna a boltokba, a Ubisoft közleménye szerint viszont átcsúszott 2017 első negyedévébe. Az indok a szokásos: a fejlesztőknek több időre van szüksége ahhoz, hogy kiváló minőségű terméket tegyenek le az asztalra.

A dolog váratlanul jött, nem volt szinte semmi előjele, sőt a játékba több újság is betekinthetett az előző hónapban, a Gamescomon játszható demóval volt jelen, és a Ubisoft is mostanában leplezte le speciális, Nosulus Rift nevű kiegészítőjét, amely ugyan nem kínál 3 dimenziós képhatást, cserébe élethű bélgáz szaggal lep meg minket a játék megfelelő pillanataiban (a platina trófeát csak úgy engedélyezném a készítők helyében, ha valaki ebben játssza végig az egészet).

A South Park előző részét is az Obsidian fejlesztette, és az egy klasszikus fantasy világ kifigurázásaként volt felfogható, a sokat mondó címmel rendelkező Fractured but Whole egy kicsit aktuálisabb témát, a szuperhőscsapatokat állítja pellengére.

A South Park: The Fractured But Whole PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezik, ezek szerint valamikor 2017 első negyedévében.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?