Készül az Alien: Isolation 2?


Remek kis játékot pakolt össze a Creative Assembly csapata a 2014-es Alien: Isolationnel, ám a jó kezdetek után (három hét alatt 1 millió példányt kapkodtak el belőle) megcsappant az érdeklődés a program iránt, és 2015 márciusára „csak” 2.1 milliót értékesítettek a kőkemény túlélőhorrorból. A kiadóként közreműködő SEGA kesergett is az eladások kedvezőtlen alakulása miatt, azért úgy tűnt, lemondhatunk a folytatás lehetőségéről.

Most azonban egy új pletyka ütötte fel a fejét, az Official PlayStation Magazine értesülései szerint ugyanis a Halo Wars 2 munkálatai, illetőleg a felvásárolt Crytek Black Sea (amely ma már a Creative Assembly Sofia névre hallgat) pályára állítása után (ők a Total War-sorozat nem rég bejelentett új darabjain dolgoznak majd), a stúdió belefog egy az Alien-univerzumban játszódó újabb program elkészítésébe.

Greg Napper, az Alien: Isolation vezető fejlesztője korábban már elismerte, hogy a játék megjelenését követően is folyamatosan ötleteltek egy folytatás lehetőségén, sőt, a stúdió vezetője, Tim Heaton szerint is volna még mit elmesélniük egy esetleges második részben. Részünkről csak annyit mondhatunk: úgy legyen.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?