Kevin Feige megpróbálta tisztázni Pókember és Venom helyzetét


A Venom film bejelentése óta minden rajongó azon agyal, vajon részese lesz-e a spon-off a Marvel filmes univerzumának. A Marvel Studios főnöke most némiképp lehűtötte a kedélyeket.

Kezd lassan komédiába fulladni Venom és a Marvel filmes univerzumának kálváriája. Kevin Feige először egy interjúban konkrétan kijelentette, hogy a Venom mozi kizárólag a Sony projektje, nem rész az MCU-nak. Később Amy Pascal a Sony részéről árnyalta a helyzetet és arról beszélt, hogy a Venom és a Silver & Black filmek is abban a világban kapnak helyet, amelyet Peter Parker számára építenek, sőt azt is hozzátette, megvan az esély Tom Holland feltűnésére is.

Most ismét Kevin Feige adott egy interjút, ami lehetséges, hogy végre tisztázza a helyzetet. Feige szerint jelenleg Pókember az egyetlen Sony karakter, aki része az MCU-nak. Külön kitért arra is, hogy már javában tervezik a Pókember: Hazatérés második részét (természetesen nem ez lesz a végleges címe a filmnek), amely az egyelőre alcím nélküli negyedik Avengers epizód után kerül majd mozikba. 

Tom Holland még ennél is konkrétabban fogalmazott. A színész kifejtette, hogy az utóbbi időben mindenki arra kíváncsi, Venom esetleg felbukkanhat-e az ő egyik későbbi Pókember filmjében. Holland szerint ez sosem fog megtörténni. Feige egyébként kizárólag pozitívan beszélt a Venom spin-offról, és hangsúlyozta, milyen remek választás a főszerepre Tom Hardy.

A fentiek alapján a Sony és a Marvel kizárólag Pókemberen hajlandó osztozni, más együttműködés jelenleg nincs tervben. Ti sajnálnátok, ha a Sony Pókember spin-off mozijai tényleg külön filmes univerzumban kapnának helyet és nem csatlakoznának az MCU-hoz?


Vélemény, hozzászólás?