Ki az a blog robot és hova tűntem én?


Mostanában egy újfajta személy tűnt fel a blogomon, ezt a személyt (illetve nem is egészen pontosan személy) úgy hívják hogy Blog Robot, azért alkottam meg, hogy segítse a munkámat és kicsivel több időm legyen másra is, és ugyanakkor a blogon viszont, legyen tartalom.

Az utóbbi időben egyre egyre többször fordult elő, hogy a blogon nem volt tartalom, elég ha sokáig, ezzel részben orvosoltam ezt.

Az is igaz, hogy az utóbbi időben a blognak a minősége némileg megcsappant, mivel a blog robot nem képes válogatni, a releváns és az irreleváns információk között, csak begyűjti a nagyvilágból azokat az információkat amik szerinte érdekesek, ugyanakkor a legtöbbször bele talál a tartalom kínálatba, olyan dolgokba, amit egyébként én is posztolnék.

Úgy vélem hogy valamilyen szinten, azért könnyíti a munkámat és nem utolsó sorban nem b***** a szememet, az hogy nincsen tartalom.

Megkértem egy barátomat hogy segítsen válogatni a Blog Robot posztjai között,  de révén hogy  elfoglalt ember, neki sincsen mindenre ideje és ez igazából tökre megérthető.

Remélem azért tetszik nektek ez a kis módosítás, igyekszem fejleszteni tovább a robotot és  továbbra is minél releváns információkat közölni.

Szeretnék egy olyan médiummá válni, amely nemcsak blog posztokat, de híreket is közölne, szeretnék átalakulni egy kis hír bloggá.

És persze én sem érzem feltétlen korrektnek, hogy más oldalakról szedjük be a tartalmat, ugyanakkor erre mindenképpen szükség volt, mert másképp nem tudjuk fenntartani a blognak a napra készségét, egyszerűen képtelenség, már a youtube csatorna vezetése is problémát jelent, jelenleg nem nagyon tudom hová tenni az életvitelemben, azt azért talán még azt is sikerült fenntartani.

A blognak viszont mindenképpen kellett egy segítség, és azt hiszem hogy ezt megtaláltam. Írjátok meg kommentben a véleményeteket, szerintetek eddig jó posztokat adott ki a robot, vagy teljesen hülyeségeket írt  ki mostanság? Nem igazán néztem meg, azért többségében pozitív visszajelzéseket kapok a közösségi médiából, és úgy általánosságban elmondható, hogy a robot viszonylag jó posztokat talál, és meg is nőtt az oldalnak a látogatottsága is, ami nem egy utolsó dolog, annak ellenére, hogy az oldalon 1 darab reklám nincsen.

Úgy nézzétek erre az oldalra, hogy nem kell hozzá Adblock, hogy megtudd nézni, tudom hogy furcsa ez 2016-ban, de képzeljétek el egy blogot,  ahol nincsen reklám, nincsen kötelező megosztás, nincsen más egyéb szar, ami minden más oldalon van. Remélem ti is élvezitek a blog nyújtotta lehetőségeket, információkat és hogy egy tiszta felületen olvashattok olyan híreket ahol nincsen reklám.


Vélemény, hozzászólás?