Kickstarterre került az első hivatalos Bud Spencer és Terence Hill játék


Egy lelkes csapat dolgozik a Bud Spencer & Terence Hill – Slaps And Beans című projekten, azonban a rajongók segítségére van szükségük ahhoz, hogy meg is valósulhasson.

Júniusban jött a szomorú hír, hogy minden idők egyik leghíresebb olasz színésze, a hazánkban nagy tiszteletnek örvendő pofonosztó, Bud Spencer 86 éves korában elhunyt. A legendát többek között egy játékfejlesztői versenyen, az IndieVault Spaghetti Western Jamen összedobott, Schiaffi & Fagioli (ami Slaps & Beans olaszul) nevezetű oldalnézetes játékkal is meggyászolhattuk, amely Az ördög jobb és bal keze alapján készült. És pontosan ez a projekt volt a Trinity Team csapat prototípusa, amelyből megálmodhatták a világ első, hivatalos Bud Spencer & Terence Hill játékát. 

A Bud Spencer & Terence Hill – Slaps And Beans egy kooperatívan és egyedül is játszható, oldalnézetes beat’ em up lesz retro pixel art grafikával, platformelemekkel, minijátékokkal, a jellegzetes Buggy-val, Bud és Terence harcstílusával és természetesen sok-sok pofonnal, valamint babbal. A projekt nem egy meglévő sztorit dolgoz fel, hanem egy új történetet írtak hozzá Budék főszereplésével, amellyel a páros filmjei előtt szeretnének tisztelegni a készítők. 

A Bud Spencer & Terence Hill – Slaps And Beans a jelenlegi tervek szerint PC-re, Macre és Linux-ra jelenik meg, de ha sikerül további mérföldköveket is elérnie a közösségi kampánynak, akkor PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Androidra és iOS-re is elkészülhet, sőt megvásárolhatják a filmek dallamainak felhasználási jogát is. Ha esetleg támogatnátok a projektet, kattintsatok ide!


Vélemény, hozzászólás?