Kiderült, hogy mikor érkezik a Marvel vs. Capcom: Infinite


A Capcom bejelentette a Marvel vs. Capcom: Infinite című játékuk hivatalos megjelenésének időpontját, melynek apropóján egy sztori előzetest is bemutatott, lerántotta a leplet nyolc új karakterről és az is kiderül, ki lesz a hatalmas gonosz, aki ellen hőseinknek csatába kell majd szállnia.

A Marvel oldaláról Hulk, Thor, Sólyomszem és Mordály csatlakozott a csapathoz, míg a Capcom táborát Chun-Li, Strider Hiryu és Chris Redfield erősíti. A nyolcadik karakter pedig maga Ultron, aki nem csak a játék fő gonosza, de egyben játszható karakter is lesz, némi csavarral persze.

A fejlesztők közleményükben azt írják, a franchise történetében először találkozik a Marvel és a Capcom univerzuma egy vizuálisan lenyűgöző sztori módban, ahol hősök és ellenfelek lépnek szövetségre, hogy megvédjék világukat a rájuk leselkedő veszélytől. Ultron Sigma terve, hogy egy kibernetikus vírussal fertőzze meg az élet minden formáját a világban, bár amíg egymásnak eshetünk a játék karaktereit irányíva, felőlünk bármilyen világuralomra törő tervei is lehetnének.

A Marvel vs. Capcom: Infinite három különböző változatban érkezik majd szeptember 19-én PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?