Kiderült, mikor érkezik a Nioh DLC


A Team Ninja a PlayStation.Blog egy bejegyzésében jelentette be, hogy a Nioh Dragon of the North címre hallgató DLC-je május másodikán, tehát jövő hét kedden válik elérhetővé PlayStation 4-en. A játék kreatív rendezője, Tom Lee elmondta, hogy a kiegészítő egy sor új Yokai mellett új ellenfeleket és új helyszíneket is tartalmaz majd.

„Aggodalomra semmi ok, hiszen a harcokban a mi oldalunkon is számos újdonság lesz majd segítségünkre. Új Guardian Spiritek, páncélok, nindzsa képességek, varázslatok és az Odachi nevű vadonatúj fegyver is megkönnyíti majd a dolgunkat.”

A DLC mellett érkezik a PvP játékmód, aminek igénybevételéhez PlayStation Plus előfizetés szükségeltetik majd, de maga a mód ingyenesen lesz elérhető.

A Nioh szezonbérlete jelenleg 20 euróért lehet a miénk a PlayStation Store-ban, ami hozzáférést biztosít majd a Dragon of the North DLC-hez és a soron következő Defiant Honour és Bloodshed’s End kiegészítőkhöz is.

A Dragon of the North története azután kezdődik, hogy William helyreállította a békét Japánban és egyben bemutat egy új karaktert, akit Masamune Date uralkodóról mintáztak.

„Masamune egy jól ismert történelmi figura volt, briliáns és kegyetlen is egyben. Bár kivételes vezető volt, a hatalomvágy elvakította. Híres volt arról, hogy büszkén hirdette erényeit, úgy hitte, hogy különb a legtöbb embernél, mégis alázatos szolgája volt az országnak és lakóinak. Ezt a kettősséget elég izgalmasnak találtuk ahhoz, hogy egy emlékezetes ellenfelet állítsunk Williammel szembe.”

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?