Kiderült, mikor érkezik a The Surge


Látványos és akciókban gazdag előzetessel jelentkezett a Deck13 fejlesztőcsapata, ami kvázi folytatása a néhány héttel ezelőtti videó képsorainak. Akkor az általunk irányított Warren első munkanapjának nehézségeivel indítottunk, a CREO szolgálatába álló férfi rutinbeavatkozásnak számító beavatási eljárása során homok kerül a gépezetbe, aminek eredménye a hősünk testéhez erősített mechanikus szerkezet meghibásodása.

A programhiba azonban nemcsak bennünket érint, hanem a környezetünket is, megvadult gépek tömege állja majd utunkat, amiken átverekedve magunkat folyamatosan fejlődhetünk. Néhány hete egy bő 20 perces gameplay videóban csodálhattuk meg ennek folyamatát, a végtagokra lebontott támadási rendszert és a látványos összecsapásokat, amikből ezúttal is kijutott bőven.

Warren útját rögtön három ellenfél is keresztezi az előzetesben, melyek közül az elsővel könnyű szerrel, másodikként feltűnő sorstársával már nehezebben bánik el, a harmadik gépszörny sorsa pedig a fantáziákra van bízva, de a méreteiből kiindulva nem jósolunk túl könnyű kiutat a szorult helyzetből. Az előzetes végén aztán lehull a lepel a megjelenés dátumáról is.

A The Surge május 16-án jelenik majd meg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, a játék weboldalán már előrendelhető a program.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?