Kiderült, mikor jön a Marvel Heroes Omega bétája


A Gazillion által fejlesztett Marvel Heroes Omega PlayStation 4-es változatának zárt bétája pénteken, azaz április 21-én kezdődik. A fejlesztők az Xbox One verzió bétájával kapcsolatban annyit mondtak, hogy a közeli jövőben a Microsoft konzoljának tulajdonosai is csatlakozhatnak.

Akik szívesen kipróbálnák a játék béta verzióját PS4-en, csak annyi a dolguk, hogy megvásárolják a PlayStation Store-ban és a játék hivatalos oldalán péntektől elérhető Founder’s Pack-ek valamelyikét. A bétában résztvevő PS Plus előfizetők további bónuszokhoz is hozzáférést nyernek, rátehetik a kezüket például Daredevil jelmezére és a játékon belüli valutát érintő leárazásokhoz is hozzájutnak.

A végleges játékban 38 különböző karakter szerepel majd megjelenéskor, melyek közül Iron Fist és War Machine a Founder’s Pack megvásárlásához kötött exkluzív figurák lesznek hat hónapig.

A Marvel Heroes Omega érkezését két héttel ezelőtt jelentették be, a 2013-as Marvel Heroes folytatása a tervek szerint még a tavasz folyamán megjelenik PlayStation 4 és Xbox One konzolokon.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?