Killing Floor 2 – így fut PS4 Prón


A Killing Floor 2-t fejlesztő Tripwire bemutatta a lövölde első PlayStation 4 Prós felvételét, amellyel megleshetjük, hogyan fut a játék a Sony erősebb masináján.

Rengeteg cím támogatja a PlayStation 4 Pro konzolt visszamenőleg vagy a megjelenéstől kezdve, közöttük van a Tripwire Interactive és a Deep Silver szerelemgyereke, a Killing Floor 2 is, amelynek PC-s Early Access változata már egy ideje elérhető, de a teljes megjelenésre sem kell már sokáig várnunk. 

A Tripwire kooperatív shootere 3200×1800-as felbontással fut majd PlayStation 4 Prón (4K-s televíziókon), amit egy új technológiával, a pepita rendereléssel érnek el, míg a HD felbontású tévével rendelkező játékosok többek között tisztább képet kapnak a supersampling technológiának köszönhetően és magasabb FPS értékre számíthatnak. A fejlesztők azt ígérik, hogy a textúrák felbontása is megnövekszik a PS4 Próval, hasonlóak lesznek a PC-s Ultra beállításokhoz. 

A Killing Floor 2 megjelenése november 18-án várható PC-re és PlayStation 4-re, dobozos változatban is. Mi a véleményetek a látottakról?


Vélemény, hozzászólás?