Kiszivárgott a decemberi PS Plus kínálata


Mielőtt még elindulnának a szokásos pletykák a Watch Dogs PS Plus-ba kerülésével kapcsolatban, el kell szomorítanunk mindenkit, ugyanis úgy tűnik, hogy a Sony nem a chicagói hacker-kaland első epizódjával készül az ünnepekre. A japán vállalat hivatalosan ugyan még nem fedte fel a lapjait, így az alábbi sorok egyelőre pletykaként kezelendők, de az internetet bejáró screenshot elég valószerűnek tűnik.

Ez alapján pedig PS4 konzolokra decemberben a Klei Entertainment körökre osztott, lopakodós taktikai játékát, az Invisible Inc.-t, illetőleg a Spearhead Games mesés akció-kalandját, a Stories: The Path of Destinies-t tölthetik le ingyenesen a PS Plus tagsággal bíró felhasználók.

Az Invisible Inc.-ben egy csapat rafinált ügynököt kell irányítanunk, akikkel szigorúan őrzött épületekből kell értékes tárgyakat ellopnunk. A pályák véletlenszerűen generálódnak a játékban, így minden egyes végigjátszás más és más élményt nyújt, csapattagjaink pedig akár végleg elhalálozhatnak, így nem árt odafigyelni minden egyes lépésünkre. A Stories: The Path of Destinies főszereplője pedig egy ravasz róka, Reynardo, akivel egy őrült császár rémuralmát kell megdöntenünk, a különálló fejezetek végén pedig mi magunk dönthetjük el, hogy miként alakítjuk a sors könyvét. A fantasztikus narrációval tálalt játékot mi nagyon szerettük.

A lista ugyan még nem teljes, de a Microsoft remek ajánlatának fényében mit szólnátok, ha tényleg ezekkel a játékokkal készülne decemberre a Sony?

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?