Kiszivárogtak a Resident Evil 7 előrendelői bónuszai


Pár hete a videojátékok európai korhatár-besorolásáért felelő ESRB nagy vonalakban felfedte a Capcom 2017 elején érkező új Resident Evil-játékának történetét, most pedig egy svéd viszonteladónak hála kiderült, hogy milyen kiegészítőket kapnak azok, akik már a megjelenés előtt lecsapnak a programra.

A Discshop nevű bolt honlapja szerint a Resident Evil 7: Biohazard előrendelői négy DLC-t kapnak, név szerint a Recovery Set, a Handgun Set, a Burner Set és a Chem Fluid Set üti a markukat. Bár a Capcom ezek közül még semmit sem erősített meg, a képek alapján úgy tűnik, hogy mindegyik pakkban klasszikus Resident Evil cuccok kapnak helyet. A Recovery Set-ben például a korábban már látott gyógynövények találhatók, a Handgun Set-ben nem meglepő módon töltényeket kapunk a fegyverünkhöz, a Chem Fluid Set szintén valami életenergia regenerálót rejthet, míg a Burner Set talán a már kiszivárgott lángszóróhoz tartalmaz naftát.

Érdekes, hogy mindegyik képen feltűnik egy érme, ami talán a Resident Evil 7 in-game fizetőeszköze lehet, de az sem kizárt, hogy ennél rejtélyesebb funkciót töltenek be, mint mondjuk a demóban megtalálható titokzatos mutatóujj.

A Resident Evil 7 2017. január 24-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PSVR-re és Xbox One-ra, a demóval szerzett tapasztalatainkról pedig itt olvashattok.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?