Korán jön a karácsony: ingyenes az Assassin's Creed 3


Nem elég, hogy javában nyitogathatjuk a Ubisoft adventi kalendáriumát, melyben minden nap más ajándék fogad (a mai nap újdonsága egy digitális Just Dance üdvözlőlap…), de ahogyan a francia kiadó korábban megígérte, a mai naptól számítógépekre ingyenesen letölthetővé vált az Assassin’s Creed 3.

Az Amerikai Függetlenségi Háború idején játszódó epizódban Connor Kenway, indián nevén Ratonhnhakéton felett vehetjük át az irányítást, hogy újfent szembeszegüljünk a Templomosokkal, most éppen a forradalmárok, George Washington és Benjamin Franklin oldalán.

Az AC3 talán nem a sorozat legjobbja, de azért van egy remek hangulata a tomahawkkal való mészárlásnak és a 18. századi Amerikának. A játék beszerzéséhez csupán egy ingyenesen létrehozható Uplay fiókra lesz szükség, a letöltést pedig ide kattintva indíthatjátok el.

Az új Assassin’s Creed játékra még sokat kell várni, a legújabb pletykák azt sem tartják kizártnak, hogy a 2017-es évet is kihagyja a sorozat, melynek az Ezio Auditore főszereplésével készült részei nemrég jelentek meg felújított változatban jelenlegi generációs konzolokon.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?