Kövér úr, kinek pénztárcája kövér, az könnyen beszél


Szerinte a férfiaknak sincs szebb hivatás az apaságnál, még a házelnöki pozíció sem ér fel vele.

Forrás: Index – Belföld – Kövér sajnálja a negatív terhességi teszttel tiltakozó nőket

Kövér László szerint:

„én úgy gondolom, hogy ennél szebb hivatása egy nőnek nem lehet. Mint ahogyan apaként, férfiemberként sem lehet szebb hivatásom – még a házelnöki pozíciót sem tartom annak –, mint az, hogy apaként részt vállalok három gyerek felnevelésében, én erre vagyok a legbüszkébb. Aki ezt nem érti meg, azt én mélyen sajnálom, szánom.

azért vagyunk ebben a helyzetben, a tömeges migráció, a betelepítés és a munkaerő-szükséglet ilyen típusú kielégítése okán egész Európában, mert ez a fajta gondolkodásmód terjedt el, mint az említett Facebook-csoport tagjaié. Azt próbálják magukkal elhitetni, hogy nem önmaguk a legnagyobb érték, illetve önmaguk meghosszabbítása a gyermekeken és a családon keresztül. … Inkább ezzel kellene ennek a Facebook-csoportnak foglalkoznia, nem azzal, hogy az időmet rabolja mindenféle ostobaságokkal.”

Kedves Kövér László!

 

Nyílt levelemben közölném önnel, hogy az átlag magyar fizetés nem éri el a 100 ezer forintot sem, ami nem hogy gyerekek felnevelésére, de még a saját magunk létminimumának fedezésére sem elegendő.
Ön szerint, ha egy magyar, felelősségteljes állampolgár nem keres 100 ezer forintot sem, majd pont egy gyereket (vagy többet) fog vállalni?
Íme, egy gyors keresés arra, hogy mennyibe kerül ma egy albérlet Magyarországon, ez a való világ, tessen meg pillantani:
http://www.jofogas.hu/budapest/Kiado_kertes_36nm_es_kis_haz_40319337.htm?first=1
Ha megnézi ez nem egy palota, meg semmi különleges nincs benne egy nagyon pici lakás, és a bérleti díja 50 ezer forint.
Tegyük fel egy nagyon ideális esetet, amikor a magyar állampolgár 90 ezer forintot tud haza vinni, heti 40 órás műszakban.
Tehát kifizeti a bérleti díjat, így marad neki 40 ezer forintja, kifizeti a rezsit, mivel nagyon ügyelt a víz és gázfogyasztásra, ez kijött neki 10 ezer forintból, és maradt megélhetésre, tisztálkodásra 30 ezer forintja.
A higiéniás és tisztító szerekre (mosóporral együtt) nyugodtan számolhatunk 10 ezer forintot.
Tehát effektíve ami kajára fordítható a fizetésből, az 20 ezer forint, és mind ezt 30 napra kell elosztani (általánosságról beszélünk, tudunk a szökő évekről).
Nekem 30 napra ez az összeg durván 600Ft-ra jön ki (666, I not kidding!).
Járt mostanság közértben kedves képviselő úr?
Tudja, mit lehet kapni 600ft-ból?
És ennek az összegnek fedeznie kell 3 étkezést (arról nem is beszélve, hogy paprika, vagy valami gyümölcs kéne bele, nem én mondom a WHO), és valamikor főt kaját kéne ennie.
Nagyjából el mondom a lehetséges opciókat:
Fagyasztott pizza-250 két étkezést lehet fedezni belőle, a harmadikba már csak egy zsemle meg talán 10 deka nagyon olcsó parizer fér bele.
A fent említett kaja teljesen egészségtelen, és legyengíti a szervezetet, ami gyógyszerek kiváltását teszi a későbbiekben indokolttá, csak hogy nem lesz rá keret, a végeredmény csökkent teljesítmény a munkában, végül munkanélküliség.
További trash kaják a gyors éttermek kínálatából, de immáron ide csak egy étkezés fér bele.
Kifli, zsömle, esetleg májkrém minden nap, 3 étkezésben.
Próbálta már ezeket hosszabb ideig?
Ja hogy önnek nem kellett…
Javaslom, hogy előtte próbálja ki ezt az életmódot, mielőtt ilyen súlyos kijelentéseket tesz.
Hogyan tudna egy férfi egy komplett családról gondoskodni, ha a fizetéséből saját magát nem képes el látni?

 

Nemzet gyarapodást szeretnének látni?
Rendben van, tegyenek érte, mert az anyagi gyarapodás nélkül nem fog menni.
Ha én magam rendelkeznék annyi pénzzel, hogy a gyerekeimet épphogy fel neveljem, akkor sem biztos, hogy vállalnék gyereket.
Felelőtlenség lenne, mert mi garantálja, hogy, ők el tudják e látni magukat, az unokáikat, és az utánuk következő generációkat?
Bármennyire is nehéz beismernem férfiként, egyedül képtelen lennék 90 ezer forintos fizetésből fenntartani egy családot, ehhez mindenképpen 2 ember kell, plusz a szülők támogatása, és akkor esetleg, de csak talán, lehetséges felnevelni 1, azaz,1 gyereket, de nem többet, legalábbis komolyabb anyagi adósság felhalmozása nélkül.

 

Tisztelettel:

 

Egy 22 éves fiatal srác, a józanság birodalmából!

 


Vélemény, hozzászólás?