Különálló játékként jelenik meg a DriveClub VR


Az már biztos volt, hogy Japánban 4,900 jent, vagyis nagyjából 13 ezer forintot kell majd kicsengetniük a játékosoknak a PSVR szemüveg egyik nyitócímeként megjelenő DriveClub VR-ért, de mivel az alapjáték a szigetországban nem jelent meg, így sokan reménykedtek benne, hogy nyugaton nem kell még egyszer megvenni a programot, hanem a fejlesztők egy méretes frissítéssel VR-kompatibilissé teszik a programot.

Nos, sajnos nem ez a helyzet, a Sony tiszta vizet öntött a pohárba: a DriveClub VR önálló játékként jelenik meg és 40 dollárt kóstál majd (a mai árfolyamon számítva az nagyjából 11 ezer jó magyar forintnak felel meg). A dolgot a játékot készítő, ám idő közben bezárt Evolution Studios vezetője, Paul Rustchynsky is megerősítette Twitterén, ahol azért egy jó hírrel is szolgált: a DriveClub szezonbérletével bírók kapnak majd kedvezményeket az árból.

Ezért az összegért persze nem csak az autónkból nézelődhetünk ki jobbra-balra kedvünkre, hanem teljesen átdolgozott, 3D audio hangzást, valamint egy csomó új városi pályát is kapunk.

A DriveClub VR október 13-án jelenik meg PSVR szemüvegekre.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?