Leálltak a Terraria: Otherworld fejlesztései


A Re-Logic bejelentette, hogy az Engine Software már nem dolgozik a Terraria: Otherworld fejlesztésén. Mivel a cég nem volt képes tartani a kiírt határidőket és a Re-Logic képviselői nem is voltak különösebben megelégedve a látottakkal úgy döntöttek, hogy a Pipeworks Studio segítségével folytatják a munkát.

A Pipeworks fejlesztőinek már volt közük a játékhoz, dolgoztak ugyanis a Terraria PlayStation 4-es, Xbox One-os és mobilos változatán is. A Re-Logic képviseletében Ted Murphy a következőket mondta.

“A Pipeworks segítségével átvizsgáljuk a teljes játékot, elejétől a végéig, hogy lássuk, mennyire passzol az elképzeléseinkhez és vízióinkhoz.”

A Terraria: Otherworld-öt még 2015. februárjában jelentette be a Re-Logic, rögtön nyilvánvalóvá téve azt is, hogy nem folytatása lesz az alapjátéknak, sokkal inkább egy spin-off egy alternatív dimenzióban.

A változások miatt a fejlesztők azt mondták, most egy csendesebb időszak következik, ezért várható megjelenési dátummal sem tudnak egyelőre szolgálni.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?