LEGO Harry Potter gyűjtemény érkezik PlayStation 4-re


A Warner Bros. Interactive Entertainment és a TT Games ma jelentette be, hogy sikerült betuszkolniuk az összes létező LEGO Harry Pottert egy korongra, így most már a PlayStation 4 tulajok is kapnak egy szeletke Roxfortot. Az összes szó az előbbi mondatból pedig a következő címeket takarja: LEGO Harry Potter: Years 1-4 és LEGO Harry Potter: Years 5-7. Ráadásul ezek a játékok felújított változatban lesznek elérhetők a lemezen.

A két játék amúgy a következő megoszlásban adaptálja J.K. Rowling varázslatos és nagyon jövedelmező meséit: a LEGO Harry Potter: Years 1-4 alapjául az első négy könyv szolgál (A bölcsek köve, A titkok kamrája, Az Azkabani fogoly és A Tűz Serlege), míg a Years 5-7 A Főnix rendjére, A félvér hercegre és A halál ereklyéire alapul.

Irány a Roxfort szebb grafikával!

Persze a DLC-k is járnak a program mellé, a Character Pack DLC-n vendégszereplőket, vagy a program szereplőinek alternatív változatait kapjuk meg, és fogadjunk, hogy senki sem találja ki, mit rejteget a Spell Pack DLC! Jó, elmondom: a Cantis, Densaugeo, Ducklifors, Melofors és Tentaclifors nevű varázslatokat.

A csomag a LEGO Harry Potter Collection nevet nyerte a keresztségben, október 21-én érkezik PS4-re, és negyven fontért már lehet is vinni. A Warner szerint amúgy kitűnő ajándék lehet a rajongóknak, és jobban átgondolva ezért az árért szerintem is.


Vélemény, hozzászólás?