LEGO Harry Potter – jön a jelenlegi generációs kollekció?


Ezio után Harry Potter is beköltözhet PlayStation 4-re és Xbox One-ra, legalábbis egy új korhatár-besorolás állítása szerint ez a terve a Warner Bros.-nak.

A remasterek korát éljük, ez nem is vitás, éppen ezért szinte szemünk sem rebben már, mikor bejelentik egy újabb cím feltámasztását. Vagy éppen címekét, ha arra gondolunk, hogy a koreai korhatárért felelős szerv szerint úton van az Assassin’s Creed: Ezio Collection.

Úgy tűnik azonban, hogy nem ez az egyetlen kollekció, amely érkezhet a közeljövőben, ugyanis a PlayStation Lifestyle jelentése szerint a brazil korhatár-besorolás rendszerében felbukkant a PlayStation 4-et megcélzó LEGO Harry Potter Collection, amely magában foglalhatja a LEGO Harry Potter: Years 1-4 és LEGO Harry Potter: Years 5-7 játékokat. 

A LEGO játékok kiadásáért felelős Warner Bros. egyelőre még nem reagált a szivárogtatásra, pedig lenne pár kérdésünk: vajon csak egy sima portot kapunk vagy felújítják őket? És miért csak PlayStation 4-re listázták a csomagot? Kíváncsian várjuk a válaszokat. 


Vélemény, hozzászólás?