LEGO Star Wars: The Force Awakens – megjelent a Phantom Limb DLC


Ha szeretted volna első kézből megtapasztalni, hogyan szerezte C-3PO a vörös karját, amit a Star Wars: Az ébredő Erőben volt látható, akkor az ingyenes Phantom Limb Level Pack DLC-t pont neked szánták.

A Star Wars: Az ébredő Erőre koncentráló LEGO-játék folytatta a franchise örökségét, de azért a Traveller’s Tale-nek sikerült valami újat is csempésznie a már jól bejáratott elemek közé. A LEGO Star Wars: The Force Awakens szezonbérletének köszönhetően ráadásul azt is megismerhetjük, hogy mi történt a Jedi visszatér és a hetedik rész közötti időben: például miért lett C-3PO-nak vörös karja a megszokott aranyszínű helyett (erről nemrég képregény is készült a Marvel gondozásában).

A Warner Bros. Interactive Entertainment bejelentette, hogy elérhetővé vált PlayStation konzolokra a C-3PO-ra fókuszáló The Phantom Limb Level Pack DLC, amely a Season Pass részeként megjelent Trouble Over Taul misszió történet folytatja.

A teljesen ingyenesen letölthető bővítményben a The Phantom Limb pálya, a C-3PO (Taul), 2MED2, CO-34, GNK-189, MSE-Y, O-MR1 (Taul), PZ-99 (Taul), VL-44 (Taul) nevezetű droidok, valamint a CR90 Corvette jármű két változata kapott helyet.

A DLC-hez tartozó trailert odafent nézhetitek meg. Hogy tetszik a csomag?


Vélemény, hozzászólás?