LEGO Worlds megjelenés – ekkor jönnek a kockásított világok


A Warner Bros. Interactive és a TT Games bejelentették, hogy mikorra várhatjuk a LEGO Worlds megérkezését a PC mellett a jelenlegi generációs konzolokra is.

Ha valaki esetleg még nem hallott volna róla (túl sok hír azért nem foglalkozik vele mostanság), a LEGO Worlds egy procedurálisan generált világban játszódó sandbox játék, afféle virtuális műanyagból építkező Minecraft, amelyben a játékosok számos izgalmas helyszínt és rejtett kincset fedezhetnek fel, de persze megalkothatják a saját világukat is. 

A Warner Bros. Interactive és a LEGO-játékokért felelős TT Games közös erővel megerősítették, hogy a LEGO Worlds a jelenlegi terveik szerint 2017. február 24-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, ehhez pedig kiadtak egy kedvcsinálót is. 

A kiadó ezenfelül bejelentette, hogy  a LEGO Worlds kapni fog egy LEGO Agents névre hallgató DLC-t is, amely új karakterekkel, járművekkel fegyverekkel és más tartalmakkal bővíti az alapjátékot elsőként PlayStation 4-en, majd 90 nappal később a többi platformon is.


Vélemény, hozzászólás?