Lehet jelentkezni a PS4 új rendszerfrissítésének tesztelésére


Ahogyan korábban a 3.00-ás és a 3.50-ös rendszerfrissítést, úgy a PS4 konzol készülő 4.0-ás sorszámú frimware-jét is bétatesztelésre bocsájtja a Sony, melyre máris várja a cég a vállalkozó kedvű felhasználókat. Az erre vonatkozó felhívást a PlayStation blogon tette közzé minap a cég.

Hogy az új szoftver pontosan milyen új funkciókat és javításokat tartalmaz, arról még nem árult el pontos információkat a cég, de vélhetően lesznek közöttük közösségi opciókat célzó változtatások, ugyanis a felhívásban úgy fogalmazott a Sony, hogy a bétatesztelés kielégítőbb élményt nyújt, ha a PSN-es barátaink is részt vesznek benne. A teszt valamikor augusztus elején startol el, így nem árt minél hamarabb jelentkezni rá, mert ahogyan letölthetővé válik a frissítés, a Sony lezárja a regisztráció lehetőségét.

Hamarosan új funkciókat próbálhatnak ki a szerencsések a PS4-en

Akik bekerülnek a tesztelők közé e-mailben kapják meg a további teendők listáját, a Sony pedig újfent felhívta a figyelmet arra, hogy ha valami komoly zavart tapasztalunk gépünk működésében a frissítés telepítését követően, akkor bármikor visszaválthatunk a 3.55-ös frimware-re.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?