Lerántották a leplet a Mafia III ingyenes és fizetős letölthető tartalmairól


A 2K elérkezettnek látta az időt, hogy nyilvánosságra hozza a Mafia III-hoz készülő, annak megjelenése utánra időzített ingyenes és fizetős letölthető tartalmakat, és bizony lesz miből válogatnunk – akár hajlandóak vagyunk mélyebben a zsebünkbe nyúlni, akár megmaradnánk inkább az ingyenes tartalmaknál.

„New Bordeaux hatalmas város – tele történelmi emlékekkel és eldugott, felfedezésre váró sikátorokkal. Amikor a Mafia III világát építettük, azt szerettük volna, hogy valóban élőnek hasson, és a játékosok otthon érezzék magukat benne” – olvasható a 2K hivatalos közleményében. „És épp ez a célja a folyamatosan érkező, ingyenes frissítéseknek, amelyeket mindenki megkap, aki beruházik az alapjátékra. Ha pedig olyan jól érzed magad New Bordeaux-ban, hogy további élményekre szomjazol, az egyedi, történetre fókuszáló kiegészítéseket ajánljuk neked, amelyeket a Mafia III-hoz készítünk.”

Ami az ingyenes tartalmakat illeti, azokhoz mindenki hozzájut, aki megvásárolja a játékot, függetlenül attól, hogy előrendelő, első napos vásárló, vagy inkább kivárna még.

Ingyenes frissítések

  • „Rengeteg kérést kaptunk a rajongóktól, amelyek Lincoln ruházatának és frizurájának testreszabására vonatkoztak. Az új göncök segítenek majd testre szabni Lincoln stílusát (lásd galériánkat).”
  • „30 nappal a játék megjelenése után mindenki hozzájut a ‘Judge, Jury and Executioner’ csomag arany fegyvereihez.”
  • „Tovább fogjuk bővíteni a járművek fejlesztései: új kerekeket, egyéni rendszámokat és festéseket applikálhattok autóitokra. És bizony a lóerő növelésére is lesznek opciók!”
  • „Hódíts meg flottáddal az egész várost! – az ingyenes letölthető tartalmakként érkező versenyek megnyerésével nem csak pénzjutalom, de új testre szabhatósági opciók és egyedi jutalmak üthetik markodat. Hamarosan további részletekkel jelentkezünk a versenyek pontos szabályairól… és a további ingyenes frissítések tartalmáról!

New Bordeaux-i történetek

„Ahogy ti, úgy a 2K-nél mi is mind játékosok vagyunk. Tudjuk, milyen érzés, amikor befejezel egy játékot, de még többre vágysz – új történetekre, helyszínekre, akcióra. Épp ezért most, hogy az utolsó finomítgatásokat végezzük el a Mafia III-on az október 7-i megjelenés előtt, máris új sztoriküldetéseken kezdtünk el dolgozni. Ezek teljes mértékben önálló kalandok lesznek, amelyek tovább bővítik Lincoln Clay New Bordeaux-i kalandját. És ahogy ezekből majd kiderül, nem az olasz maffia az egyetlen fenyegetés, amellyel Lincolnnak szembe kell néznie…Engedjétek meg, hogy bemutassuk a három, jelenleg is készülő sztori-DLC-t!”

Faster, Baby!

Gyors verdák, drámai üldözések, hajmeresztő mutatványok játsszák a központi szerepet a küldetésben, amelyben Lincoln újra összeáll exével, Roxy Laveau-val, hogy együtt leszámoljanak az emberi jogi aktivistákat New Bordeaux külvárosában terrorizáló korrupt seriffel.

Sign of the Times

Egy sor rituális gyilkosság tartja rettegésben New Bordeaux-t. Lincoln James atya kérésére beleegyezik, hogy elkapja a szörnyű tettekért felelős szektát, miközben a régi kikötő és a belváros droggőzös szubkultúrájának sötét titkait is megismeri.

Stones Unturned

Amikor egy kegyetlen rivális tér vissza New Bordeaux-ba, Lincoln John Donovannal, egy CIA ügynökkel köt egyezségét, hogy véget vessenek a véres viszálynak, amely Vietnam háború-sújtotta dzsungeleiben vette kezdetét.

A kiegészítőkben az új történet és karakterek mellett új elfoglaltságok is megjelennek majd New Bordeaux-ban, amelyek segítségével kiterjeszthetjük és még jobban megszervezhetjük alvilági birodalmunkat. És igen, a fizetős DLC-kkel új, a történethez illeszkedő exkluzív járművekhez, fegyverekhez, és versenyekhez is hozzájuthatunk.

A Season Pass (akár önálló, akár a Deluxe vagy gyűjtői kiadáson keresztül történő) megvásárlásával mindhárom kiegészítés, fegyver, jármű, és extra a miénk lesz, de a kalandokat akár külön-külön is megvásárolhatjuk majd – ha így teszünk, a három DLC-ért összesen 39,97 dollárnak megfelelő összeget kell leperkálnunk, a Season Pass esetében pedig 29.99 dollárt kell kifizetnünk. Vagy dönthetünk a 79,99 dolláros Deluxe kiadás mellett, amely a teljes játék mellett a Season Passt is tartalmazza – így majd’ 20 dollárral olcsóbban juthatunk az összes tartalomhoz.

A Mafia III október 7-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, és Xbox One-ra. A játékról már több előzetest is írtunk, ezeket itt és itt olvashatjátok el.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?